To interviews og en kronik

Den aktuelle debat om Kunstakademiet har på ny sparket en diskussion igang om kunst og identitetspolitik. Det er jeg blevet interviewet om i programmet Udråb på Radio Loud, omend kun som et indspark i et program med kunstneren Jonathan Hedegaard. Det kan høres her.

Er coronakrisen en sindrig plan fra magthavernes side, som de har iværksat for at styrke kontrollen med os borgere? Coronakrisen har givet konspirationsteoretierne nyt liv, og det var jeg gæst i Brinkmanns Briks på P1 for at fortælle om i slutningen af april. Jeg er med hele tiden, og programmet kan høres her.

Netop Covid-konspirationsteorier har jeg skrevet en kronik om i Altinget. Min påstand er, at konspirationsteoretikerne markerer fællesskabets grænse. Et samfund er aldrig fuldt og helt identisk med sig selv men indeholder altid nogen, der frivilligt eller ufrivilligt er udenfor – heriblandt konspirationsteoretikerne. Det kan du læse meget mere om her.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.